Team op med 100 års erfaring

Vi stoler 100% på vores mavefornemmelse

Team op med 100 års erfaring

Vi stoler 100% på vores mavefornemmelse

Vores afdelinger

Salg

Vi har over 100 års erfaring inden for design, produktion og salg af FMCG. Og vores kundeportefølje tæller modedetailhandlere, supermarkedskæder, discountforretninger og det offentlige i hele Nordeuropa.

Indkøb

Et solidt, globalt netværk af agenter og fabrikker gør os til en stærk private label partner. Vi har eget kontor i Kina. Og vores partnerskab og samarbejde med leverandører er unikt.

CSR

Vi samarbejder med en række organisationer, som bl.a. sikrer ordentlige arbejdsforhold og hensyn til miljøet. Bl.a. AMFORI BSCI, FSC, BEPI og GOTS. Og har desuden Miljøcertifikat 2020.

Design

Vi har egne dygtige designere fra bl.a. Kunstakademiets Designskole, SAFD og Designskolen Kolding. Og tilbyder kompetent kreativ sparring, f.eks. til udvikling af dine Private Labels.

Økonomi

Vores mere end 100 år i bagagen er det bedste udgangspunkt for altid at forhandle de bedste aftaler og priser, og vores økonomi er bundsolid.

Logistik

Vores produkt- og leverandørstyring er ‘one of a kind’. Og vores dybe kendskab til markederne styrer os med sikker hånd uden om udfordringer og benspænd, så vi f.eks. undgår forsinkelser på levering.

Vi stoler 100% på vores mavefornemmelse og 100 års erfaring.

Vi kan bryste os af en erfaring som ganske få andre og vores forretning er bundsolid. Måske fordi mavefornemmelsen er blandt vores mest værdsatte konsulenter. Vi gør os altid umage med at være den bedste samarbejdspartner, bl.a. over for de store modehuse og detailkæder i Europa og Kina i vores kundeportefølje. 

Vi er hverken hellige eller helte, vi er bare mennesker

Ronald arbejder sammen med en række organisationer, der bl.a. sikrer ordentlige arbejdsforhold, bekæmpelse af børnearbejde, diskrimination og tvangsarbejde. Og vi hjælper virksomheder og landbrug overalt i verden til at forbedre deres miljømæssige aftryk og fremme bæredygtig skovdrift.

Nok om os. Lad os snakke om din opgave.